Pieces of my memories....

By: noormelah shamsul anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Jul-2012 08:01 Email | Share | | Bookmark







Friday, 9-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
German Malaysian Institute

seblum masuk kawasan GMI
 
bangunan ofis aku
View all 5 photos...
Quote:
ramai org tertanya2 napa aku dh lama x online....biasanya dulu tetiap aku online...tapi skang ni, aku xleh nk online..sbb kat sini online x dibenarkan..kat sini tu kat mana..?kekeke..kat sini tu, maksudnya kat GMI(German- Malaysian Intitute)..aku dh jadi tto(tehnical training officer) kat sini..keje sama cam lecturer la..mengajar student lepasan spm atau pun ikm..aku ditempatkan bawah department Industrial Engineering , section (Course) Network Security.Sem ni aku kena ajar subject netwok vulnerability assessment, network perimeter security, Digital electronic (waktu belajar dulu tng degree, punya la susah aku nk belajar subject, tgk2 kena ajr gak subject ni..), programming in C (aku dh le anti programming...tp kena ajar jugak.. .)xpe.aku anggap sume ni sebagai cabaran 2009 bg memantapkan diri aku sendiri...wahahahaha...kalo aku tatau, aku rujuk jela sifu tetap aku, hubby aku la...
btw, aku dh pun pindah ke kuarters GMI..yg mana x sampai pun 1km dr bangunan ofis aku..ok la...rumah sendiri kami tu, kami sewakan kat org lain..ramai tanya awat nk pindah walaupun rumah sendiri kami tu, dekat la jugak dgn GMI..sbb2nya, biarla menjadi rahsia..

p/s:dpt jugak aku mulakan tahun baru aku dgn keje idaman aku ni sbg pengajar..alhamdulilah....
moga2 aku menjadi pengajar yg berguna untk student aku...


Friday, 9-Jan-2009 01:40 Email | Share | | Bookmark
my farewell lunch...

 
cik mut yg pemalu..
 
View all 11 photos...



(last entry - 21 no 2008)ni gambar waktu farewell lunch aku ari tu....
nk tulis detail, dh basi dh..kekeke...
so layannnnn je la ye... [/img]


Sunday, 28-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
wedding adik aku..

mikail
abang aku..ayah mikail..
 
View all 4 photos...
weddind reception adik aku diadakan di mines resort...tp xde pun aku amik gambar dia..kekeke..gambar anak2 aku adala..


anak buah ku, mikail...comel x...


Saturday, 29-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
2 wedding in one day

my baby giant
 
 
View all 5 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net